Cropped landscape
Sport
A Vidi maradt a Fradi nyomában
2018-12-0222:32
A Vidi nyerte a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának rangadóját. A bajnok fehérváriak Juhász Roland és Marko Scsepovics góljával 2-0-ra nyertek a Honvéd ellen, és megerősítették 2. helyüket a tabellán.
A forduló előtt pontazonossággal a 2. és a 3. helyen álló Vidi és Honvéd összecsapásának az volt a tétje, hogy melyik csapat maradhat a Fradi nyomában. A piros-kék mezben játszó hazaiak jobban akarták tartani a lépést a listavezetővel, ugyanis a 18. percben Huszti szöglete után a csapatkapitány, Juhász Roland előzte meg Baráth Botondot, majd a jobb alsóba fejelt. Innentől kezdve a Vidi próbálta előnyét növelni, ám gól nem született, így 1-0-val vonulhattak pihenőre a csapatok.
 
A folytatásban hiába birtokolták többet a labdát a vendégek, mégis a székesfehérváriak örülhettek. Nego jobb oldali beadására Scsepovics érkezett, aki lerázta magáról Kambert és szép mozdulattal juttatta a kapuba a labdát. Nem sokkal később aztán a Vidi el is dönthette volna a találkozót, Kovács passzát Kamber engedte át Scsepovicsnak, aki jobbal 18 méterről próbálkozott, ám Gróf nagyot védett. Győzelmével a Vidi a második, míg a Honvéd továbbra is a harmadik helyen áll a tabellán.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ