Cropped landscape
Sport
Átadták a Fradi Fair Play Díjait
2018-11-2922:14
Az idén már második alkalommal adta át Fair Play Díjait a Ferencvárosi Torna Club. A Fradi két kategóriában osztott ki díjat: az Igazi Zöld-Fehér Hős a triatlonos Mándli Fanni lett, míg a Fradi Szívet Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója vihette haza. 
Tavaly ilyenkor jelentette be a Fradi, hogy létrehozta saját Fair Play Bizottságát, mely 2017-ben első alkalommal adta át a Fradi Fair Play Díjakat. A tavalyihoz hasonlóan idén is két kategóriában hirdettek győztest. Az Igazi Zöld-Fehér Hős kategóriában olyan ferencvárosi sportoló lehetett a díjazott, aki az évben vagy a szezon folyamán különleges sportemberi nagyságáról tett tanúbizonyságot. Idén a bizottság választása Mándli Fannira esett, aki súlyos sérülése ellenére is befejezte a versenyt, hogy segítse csapatát.
Bementem a vízbe, és még az elején megkarcoltam a lábamat egy kőbe vagy betonba
– mondta Mándli Fanni, a Ferencvárosi Torna Club triatlonversenyzője.
 
A Fradi Szív kategóriában olyan magánszemély, cég vagy szervezet győzhetett, amely valamely, a klub számára fontos társadalmi ügyben támogatta az FTC törekvéseit. A nyertes a Provident Zrt. vezérigazgatója, Szirmák Botond lett.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ