Cropped landscape
Sport
Gólzáporos meccset nyert az FTC
2018-11-2712:32
Tizennégy gólos meccset nyert a Ferencváros a jégkorong Erste Ligában. Az FTC-Telekom a rendes játékidőben elért 7:7-es döntetlen után szétlövésben verte a Fehérvári Titánokat. 
A mérkőzés első gólját a fehér mezes fehérváriak szerezték meg. A válasz azonban gyorsan érkezett a hazaiaktól. Ez a sorminta egészen a verekedéssel tarkított második harmad közepéig tartott. A 34. percben azonban 4-3 után ismét a vendégek voltak eredményesek, így elléptek két góllal, sőt az utolsó harmadban már hárommal is vezettek. A Ferencváros azonban hat perc alatt Switzer, Hegyi és Walls találataival egyenlített. A 7-7-es rendes játékidő után a hosszabbításban nem született gól, így jöhettek a büntetők. Ahol hazai oldalról Walls és Fitzgerald is eredményes volt, a túloldalon viszont senki, így végül csaknem három órás összecsapáson az FTC győzött. 
Egy nagyon jó karakterteszt volt nekünk, hogy ilyen hátrányból tudunk úgy küzdeni, hogy visszajöjjünk. És erre lehet építeni, és látszódik, hogyha mindenki tényleg csinálja azt, amit kell, akkor akár tudunk lőni akár három-négy gólt is
- mondta Fodor Szabolcs, az FTC-Telekom vezetőedzője.
 
Sikerével a Fradi 3 pontra megközelítette az Erste Liga élén álló Csíkszeredát.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ