Cropped landscape
Sport
Somogyi 4. lett a Hungarian Openen
2018-11-2416:39
Sportlövészet
A legjobb magyar puskás, Somogyi Péter a 4. lett a szekszárdi Hungarian Open nemzetközi sportlövő-versenyen. A versenyt a finn Leppä nyerte. Az esélyes Péni István nem tudott elindulni a viadalon. 
Csütörtökön vették ki a bölcsességfogát, így indokoltan maradt távol a versenytől Péni István. Hiányzott a magyar puska másik nagy egyénisége, a világbajnok Sidi Péter is. Bár az első öt lövés után még vezetett, legjobb magyarként negyedik lett Somogyi Péter. A versenyt a finn Aleksi Leppä nyerte meg. Somogyi kisebb megfázással küszködött, így érthetően csalódottan értékelte teljesítményét.
Abszolút jó verseny volt, nagyon erős mezőny, jó közönség volt, igazából jó volt lőni ezen a versenyen. Sajnálom, hogy nem tudtam úgy lőni, hogy méltó eredményeket szerezzek az országnak, de bízom benne, hogy holnapra egy kicsit jobban leszek, és jobban tudok teljesíteni
- nyilatkozta az Echo Tv-nek Somogyi Péter.
 
A junioroknál Hammer Soma végzett az élen a finn Kuru előtt. Az Ifjúsági Olimpiai bajnok Pekler Zalán csupán ötödik lett. Vasárnap a felnőttek és a juniorok már együtt versenyeznek Szekszárdon a Hungarian Openen.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ