Cropped landscape
Sport
Visszatérni a győzelem útjára
2018-11-2316:50
A Ferencváros a Kisvárdát fogadja szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában. A kéthetes válogatott szünet előtt Szombathelyen kikapott a listavezető, így nem veheti félvállról a szombati mérkőzést Szerhij Rebrov együttese. 
Sigér Dávid a nyáron érkezett a Ferencvároshoz, de már alapembernek számít a zöld-fehéreknél. A középpályás szerint a Puskás Akadémia és a Haladás elleni 1-0-s vereségben szerepet játszott, hogy mindkét esetben egy győztes rangadó után találkoztak a tabella második felében lévő ellenfelükkel.
Sajnos valamelyest hajlamosak a játékosok utána egy kicsit elkényelmesedni, de ezt most nem szeretném ráhúzni a csapatra, mert nem feltétlenül gondolom, hogy ez történt. Viszont lehet, tudnak adni egy olyan nem kívánatos kényelmet a győzelmek, ami így is kijöhet. Érdekes, hogy mind a két találkozón, amikor megkaptuk az egyetlen gólt, amit kaptunk a mérkőzésen, utána tudtunk magasabb fokozatra kapcsolni
- nyilatkozta a középpályás az Echo TV-nek.
 
Szerhij Rebrovnak öt győzelem, két döntetlen és két vereség a mérlege a Ferencvárossal az NB I-ben. Bár a válogatott szünet miatt két hét után játszhat ismét a csapata, ennek ellenére a győzelem a cél.
Nehéz a válogatott szünet után játszani, mert a játékosok másra figyelnek, de most már a célunkra koncentrálunk. A csapat tudja, hogy mi a dolga szombaton. Úgyhogy remélem és biztos is vagyok benne, jó focit fogunk játszani
- mondta Szerhij Rebrov.
 
A Ferencváros 14 forduló után három ponttal előzi meg a Honvédot, és öttel a bajnoki címvédő Vidit a tabellán. Az FTC-Kisvárda mérkőzést szombaton 17 órától rendezik a Groupama Arénában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ