Cropped landscape
Sport
Zalaegerszegen is bemutatták a Mányoki dokumentumfilmet
2018-11-2211:50
Telt házas előadáson mutatták be a Mányoki Attiláról szóló dokumentumfilmet a hosszútávúszó szülővárosában, Zalaegerszegen. A sportolóról készült alkotást az Echo Televízió készítette. 
Mányoki Attila még augusztusban vágott neki az Ocean’s Seven csatornaátúszó verseny utolsó állomásának, az Ír-csatornának. A sportolót két kollegánk, Szentes Richard és Diettrich Ervin is elkísérte az utolsó kihívásra, és habár Mányoki nagyot küzdött, végül nem sikerült teljesítenie a 33.7 kilométeres távot. A hosszútávúszó küzdelméről filmet készített az Echo Televízió, amelyet most Mányoki szülővárosában, Zalaegerszegen is bemutattak egy díszvetítésen.
 
Csak pozitív visszajelzéseket kaptam, úgyhogy én borzasztóan örülök neki. Számomra is egy nagyon-nagyon pozitív érzés volt legelőször látni a felvételt, úgyhogy végtelenül büszke vagyok. Jó dolog, hogy részese tudtam lenni ezzel a történettel ennek a dokumentumfilmnek. És bízok benne, hogy el tud készülni a 2.0-ás változat is
– nyilatkozta Mányoki Attila.
 
Mányoki Attila tehát nem adja fel, újra nekivág az Ír-csatornának, és ha így lesz, akkor természetesen az Echo TV stábja is vele tart majd. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ