Cropped landscape
Sport
MOL Vidi győzelem a stadionavatón
2018-11-2211:41
A fehérváriak örülhettek a stadionavatón, hiszen 1-0-ra legyőzték az Újpestet. A Vidi Juhász Roland fejes góljával múlta felül a lila-fehéreket az OTP Bank Ligában a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzésen. Ezzel pedig 5 pontra megközelítette a listavezető Ferencvárost. 
12 ezer néző fogadta a MOL Vidit és a vendég Újpestet az új stadionban. Az első helyzetre a 15. percig kellett várni, ekkor Milanov szögletét Vinícius csúsztatta tovább, majd Scsepovics elől Litauszki piszkálta a kapufára. Pár perccel később már a másik oldalán adódott óriási lehetőség. Egy kavarodás után előbb Novothny lövésébe léptek bele, majd Onovo törte el a labdát. Az első játékrészben több helyzetet már nem tudtak kialakítani a csapatok.
 
A második félidőre aztán felpörgött a Vidi, a 49. percben majdnem megszerezte a vezetést a székesfehérvári együttes. Kovács lövését Pajovics hárította lábbal. Az 58. percben már nem hibázott a hazai csapat. Egy jobb oldali szöglet után Juhász fejelt a kapuba, megszerezve ezzel a MOL Aréna Sóstó első gólját.
Mindenképpen győzni szerettünk volna. Tudtuk, hogy ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz. Az Újpest egy jó csapat. Mi szerettünk volna jól kezdeni az új stadionban, szerencsére ez sikerült
– mondta Juhász Roland, a MOL Vidi FC játékosa.
 
A Vidi végül 1-0-ra legyőzte az Újpestet, így a bajnoki címvédő feljött a tabella harmadik helyére.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ