Cropped landscape
Sport
Idegenben győzött a Veszprém
2018-11-2211:32
Újra veszprémi győzelem a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A bakonyi csapat most a német Löwent verte meg idegenben 29-25-re. 
A fehér mezes Veszprém hazai BL-győzelem után érkezett Mannheimbe a Löwen elleni csoportmeccsre. A hazaiak szereztek vezetést, de a bakonyiak egyenlítettek, majd három góllal is vezettek. A félidőben viszont 14-13-ra zárkóztak a németek.
 
A második játékrész elején kettős emberhátrányba kerülő Löwen ugyan még újra egalizált, de ezután Mikler remek teljesítményének is köszönhetően a Veszprém könnyedén ellépett ellenfelétől. Nilsson találatánál már 5 gólos is volt az előny. A Löwen ugyan még az utolsó 10 percben feljött kettőre, de a veszprémi győzelem már nem forgott veszélyben, így végül 29-25-re győzött a magyar csapat.
Azt gondolom, hogy a csapat tényleg azt mutatja, amiről már beszéltünk is, hogy elég hullámzóan tud akár mérkőzésen belül is játszani, és most keressük azt az egyenes vonalat, azt a magasra tett egyenes vonalat, amit szeretnénk innentől kezdve tartani. Ez a mai azt gondolom, hogy egy elég kiegyenlített és nagyon minimális hullámvölgyekkel spékelt mérkőzés volt
– nyilatkozta a Telekom Veszprém kapusa, Mikler Roland.
 
A Veszprém így 5 győzelemmel és 4 vereséggel a csoport negyedik helyén áll.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ