Cropped landscape
Sport
Egyetemi sportolókat díjaztak
2018-11-2220:25
Csaknem 100 egyetemista sportolót díjazták a Testnevelési Egyetemen, az Év Egyetemi sportolója elnevezésű gálán. A díjazottak között volt az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó, Knoch Viktor is.
A Testnevelési Egyetem csütörtöki díjátadóján olyan egyetemi sportolókat jutalmaztak, akik a különböző sportági világversenyeken kimagasló teljesítményt nyújtottak. Knoch Viktor olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó jelenleg egy éves pihenőidejét tölti, és a Korcsolya Szövetség junior programjában segédkezik.
Elkezdtem foglalkozni gyerekekkel és igazából egyre jobban tetszik, hogy látszik, hogy hallgatnak az emberre és várják a tanácsokat és örülnek, ha tudok valamit mondani.
- mondta Knoch Viktor, olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó.
Senánszky Petra a Debreceni Egyetem hallgatója, idén 50, és 100 méteres uszonyos gyorsúszásban is világbajnoki címet nyert.
Teljesen elégedett voltam, ahhoz képest, hogy tényleg egy kicsit visszább fogtuk a dolgokat, tehát nem olyan nagy lendülettel készültünk ebben az évben, mert úgy voltunk vele, hogy ez most egy ilyen kis erőgyűjtés a következő világjátékok előtti időszakra.
-mondta Senánszky Petra, világbajnok uszonyosúszó.
Az eseményen elismeréseket vehettek át az öttusa valamint a kajak-kenu egyetemi világbajnokság szervezői is.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ