Cropped landscape
Sport
250 nap múlva kezdődik a 15. Maccabi Európa Játékok
2018-11-2213:50
Jövő nyáron Budapesten rendezik a 15. Maccabi Európa Játékokat, amely egyben minden idők legnagyobb felnőtt multisport rendezvénye lesz hazánkban. Az esemény védnöke, Deutsch Tamás elmondta, ez nem csak egy sportesemény, hanem vallási és kulturális rendezvény is egyben. 
250. Ennyi nap van hátra a 15. Maccabi Európa Játékokig, melyet jövőre hazánk rendezhet. A kontinensviadal a világban élő zsidó és zsidó származású emberek sportrendezvénye. A versenyzők összesen 29 sportágban 8 helyszínen mérhetik össze tudásukat a fővárosban.
Ez több mint sportesemény. Természetesen talán a gerince az, hogy különböző sportágakban junior, felnőtt és senior versenyzők mérik össze a tudásukat. Magas színvonalú sportesemény, multisport esemény, mert sok sportágban vetélkednek a sportolók, de egyúttal ez egy zsidó közösség, vallási, kulturális rendezvény is
- nyilatkozta Deutsch Tamás az Echo Tv-nak.
 
A Maccabi Európa Játékokat 2019. július 29-e és augusztus 7-e között rendezik meg. Az előzetes jelzések alapján több mint 2500 sportoló érkezik majd Budapestre.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ