Cropped landscape
Sport
Visszavágna a Telekom Veszprém
2018-11-2115:56
Ma este idegenben lép pályára a Telekom Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A Rhein-Neckar Löwen ellen legutóbb 1 gólos vereséget szenvedett David Davis együttese, most Mannheimben javítana.
Revánsot venne a Rhein-Neckar Löwenen a Telekom Veszprém. Az aktuális forma veszprémi sikert vetít előre, hiszen a Löwen legutóbbi két BL-meccsét elveszítette a Montpellier és a Flensburg ellen. A Veszprém viszont remek játékkal múlta felül a Kristianstad együttesét, visszavágva a korábbi megrázó vereségért.
Mi vagyunk a Veszprém, bárkit képesek vagyunk legyőzni. De ez csakis rajtunk múlik. Ha úgy játszunk, ahogy tudjuk, hogy tudunk játszani, akkor semmi sem lehetetlen. De persze Németországban vagyunk, a Löwen egy kiváló csapat. Hasonlóan szoros meccset várok, mint amilyen a hazai volt
- mondta Gasper Marguc, a Veszprém jobbszélsője.
 
A hazaiaknál viszont biztosan nem lesz bevethető Patrick Groetzki sérülés miatt, így Bogdan Radivojevic és a második csapatból felhívott Tim Ganz rohamoz majd a jobb szélen. A találkozó szerda este 19 órakor kezdődik.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ