Cropped landscape
Sport
Vasárnap Vizesgála a Duna Arénában
2018-11-2015:31
Vizesgála
Vasárnap immáron második alkalommal rendezik meg a Vizesgálát, a helyszín ezúttal a Duna Aréna lesz. Az eseményen 8 sportág több mint 30 olimpiai, világ- és Európa-bajnoka vesz majd részt. 
Úszás, műugrás, szinkronúszás, vízilabda, kajak-kenu, sárkányhajó és kajakpóló. Nem csak a szokványos sportágakkal várják az érdeklődőket vasárnap a Duna Arénában. A kajak-kenu és a sárkányhajó versenyeket rendhagyó módon bent a medencetérben rendezik. A délelőtti úszóversenyeken az amatőr versenyzők nem csak egymás ellen harcolnak majd.
Én nagykövetként úszok majd délelőtt a többi kedves érdeklődővel, úgyhogy le lehet majd hagyni Kiss Gergőt, Cseh Lacit, Storcz Botondot vagy akár Kovács Kokó Istvánt a pályákon
- mondta Kiss Gergely.
 
Délután ötkor kezdődik a gála, Cseh László a Csillagszóró úszásban vesz majd részt, ahol olyan férfi-női vegyespárosok indulnak, melyeknek egyik tagja profi úszó, a másik tag pedig egykori vagy jelenlegi profi sportoló. Az olimpiai ezüstérmes úszó ennek ellenére nem veszi félvállról a versenyt, szerinte a hölgyek is okozhatnak meglepetést.
Azt gondolom, hogy a verseny az versenynek számít, és hát fel kell venni a kesztyűt, mert a hölgyek is nagyon jól, nagyon gyorsan tudnak úszni, úgyhogy bele kell adnunk mindent
- nyilatkozta Cseh László.
 
A Vizesgálára még kaphatóak jegyek. Az esemény vasárnap 17 órakor kezdődik a Duna Arénában. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ