Cropped landscape
Sport
Ismét Szekszárdon versenyeznek a legjobb sportlövők
2018-11-2017:24
Sportlövészet
Két év után ismét Szekszárdon rendezik a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi sportlövő versenyt. A háromnapos viadalra mintegy 300-an neveztek, köztük az idei év legeredményesebb magyar sportlövője, Pekler Zalán is. 
A szekszárdi Hungarian Openen a korábbbiaktól eltérően nem két, hanem három napon át zajlanak majd a küzdelmek. A 10 méteres nemzetközi sportlövő versenyen lőállásba lép Pekler Zalán is, aki kiváló évet tudhat maga mögött. A fiatal sportlövő azonban már a tokiói olimpiát tartja a szeme előtt. 
Jövőre leginkább a világkupa sorozatokon szerezhetünk kvótákat és ennek érdekében én szeretnék minél több világkupán elindulni, de hogy mennyi realitás van arra, hogy én kvótát szerezzek, jelen pillanatban nem tudom. Nagyon bizakodó vagyok magammal szemben és mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy kijussak a 2020-as olimpiára
- bizakodott Pekler Zalán, ifjúsági olimpiai bajnok sportlövő.
 
A szekszárdi megmérettetés egyébként nemcsak Európában népszerű, érkeznek lövők Dél-Koreából és Japánból is. Az esemény november 23-a és 25-e között kerül megrendezésre.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ