Cover
Sport
Marco Rossi: Rám bízták magukat a srácok
2018-11-1919:56
Az ECHO televízió Hosszabbítás című heti sportösszefoglaló műsorának vendége volt Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki hétfő délelőtt mutatta be életrajzi könyvét, mely az Olasz meló Magyarországon címet viseli.
A cím nem véletlen, hiszen az olasz szakember hat éve látogatott először hazánkba, és már az első pillanattól kezdve otthon érzi magát nálunk. És ez ugyanígy van a válogatott esetében is, mellyel kapcsolatban a szövetségi kapitány kiemelte, „mindenki maximálisan készen állt arra, hogy kövesse az útmutatásaimat. Rám bízták magukat a srácok, és ez alatt a rövid idő alatt is megmutatták, hogy milyen büszkeség számukra, hogy a nemzeti színekben játszhatnak. Ugyanúgy, ahogyan én is, ők is a sikerre szomjaznak!”
Fantasztikus napok állnak a szövetségi kapitány háta mögött, hiszen két siker a Nemzetek Ligájában, két kapott gól nélküli meccs, illetve emellett úgy futballozott, hogy a közönség és a csapat gyakorlatilag ismét egymásra talált.

 „Valóban kiváló napokat tudhatunk magunk mögött, sokat dolgoztunk, a srácok mindent beleadtak. A cél az volt, hogy ne kapjunk gólokat. Tudtuk, hogy ha ez sikerül, akkor a kezünkben a győzelem. Minden a tervek szerint halad...” – mondta a szövetségi kapitány a vasárnapi 2:0-s finnek elleni győzelem kapcsán, majd hozzátette: „Márciusban kezdődnek a selejtezők az Eb-re, és nekünk készen kell állnunk...”
 
A teljes beszélgetés alább megtekinthető:
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ