Cropped landscape
Sport
Hosszabbítás - stúdióvendégünk Marco Rossi szövetségi kapitány (18:30)
2018-11-1915:01
Hétfőn bemutatták Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának élettörténetéről szóló kötetet. Vasárnap pedig befejeződött az első Nemzetek Ligája-sorozat. Stúdióvendégünk Marco Rossi szövetségi kapitány, akivel a most kiadott Olasz meló Magyarországon című könyvéről, valamint a legutóbbi két győztes válogatott mérkőzésről is beszélgetünk.
További témáink:
 
Teljes fordulót bonyolítottak le a férfi és a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A Veszprém szerencsére talpra állt, a Szeged pedig papírforma-győzelmet aratott. A hölgyeknél be is fejeződött az első csoportkör, a Győr és a Fradi azonos középdöntős csoportban folytathatja, de a címvédő győriek lényegesen kedvezőbb helyzetből.
 
Pénteken hivatalosan is átadták Dunaszerdahelyen a MOL Labdarúgó Akadémiát. A cél, hogy az európai szintű komplexumból minél több válogatott játékos kerüljön ki. A DAC jelenleg a második helyen áll a szlovák bajnokságban Európa egyik legfiatalabb átlagéletkorú csapataként, így felnőtt szinten is komoly jövőkép állhat a fiatal játékosok előtt.
 
Vasárnap este véget ért Londonban a férfi teniszezők világbajnoksága, amelyet pályafutása során először a mindössze 21 éves Alexander Zverev nyert. A német játékosra a fináléban a világelső szerb Novak Djokovics várt.
 
Hosszabbítás minden hétfőn 18:30-tól az Echo televízión a hét legfontosabb eseményeinek hátterével és összefoglalóival.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ