Cropped landscape
Sport
Bemutatták a Marco Rossiról szóló könyvet
2018-11-1914:01
Legjobb barátja olasz éttermében mutatta be Marco Rossi önéletrajzi könyvét. Az Olasz meló Magyarországon című kiadvány végigkíséri a magyar válogatott szövetségi kapitányának eddigi karrierjét. 
Olasz-magyar koprodukció. Így jellemezhetnénk azt a két mérkőzést, amelyet a múlt héten játszott labdarúgó-válogatottunk a Nemzetek Ligájában. De nemcsak a győztes meccsekre igaz ez az állítás, hanem arra a nemrég megjelent könyvre is, amely a válogatott júniusban kinevezett szövetségi kapitányának, Marco Rossinak a történetét meséli el. Az olasz szakember a könyvbemutatón elmondta, hogy éppen az álmait éli, és hazánkhoz nagyon kötődik.
Hat évvel ezelőtt érkeztem Magyarországra, és az első pillanattól kezdve otthon éreztem itt magam. Kezdetben a Honvéd csapatának és szurkolóinak köszönhettem ezt az érzést, de most már általánosságban elmondhatom, hogy érzem, hogy elismernek és szeretnek itt az emberek
- nyilatkozta az Echo tv-nek Rossi.
 
Az Olasz meló Magyarországon című önéletrajzi mű szerzőtársa Ch. Gáll András, a könyvben pedig nemcsak Rossi, hanem barátai és egykori munkaadói is megszólalnak.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ