Cropped landscape
Sport
Gála a „kéklámpásoknak”
2018-11-1717:20
Több, mint 300-an küzdenek ma a BOK csarnokban Budapesten a 6.BUDO küzdősportgálán. A rendfenntartó szervek mellett a mentősök és az adóhatóság munkatársai is megmérettetik magukat. 
Már a délelőtti programban óriási volt az érdeklődés a BOK csarnokban. A BUDO küzdősportgála programjában a ketrecharctól a K1-en át a kjokusin karatéig temérdek szakág képviselteti magát. Bár a TEK szervezésében jött létre az esemény, nem csupán a Terrorelhárítástól érkeztek versenyzők. 
Szeretnék megmutatni egy versenyen, hogy mit tudnak és mit tudnak elérni. Ez a verseny erről szól, róluk szól. Én mindig csak úgy hívom, hogy a "kéklámpás" kollégákról, de ebben nyilván vannak a NAV-nak a kollégái, az Országos Mentőszolgálat, katonák, a rendőrök, a TEK és mindenki más, aki napközben azért küzd, hogy valakit megmentsen. Itt pedig azért küzd, hogy valakit legyőzzön, úgyhogy ez a nap róluk szól
- nyilatkozta riporterünknek Hajdu János, a Terrorelhárítási központ főigazgatója.

A szombati rendezvényen bemutatókat, toborzókat és tájékoztató programokat is szerveztek, hogy mindenki kellően megismerkedhessen a különböző küzdősportokkal.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ