Cropped landscape
Sport
Egynapos egészség- és mozgásfesztivál az Arénában
2018-11-1621:09
Az idén 28. alkalommal rendezik meg a FITBalance elnevezésű rendezvényt, amely Közép-Európa legnagyobb fitneszeseménye. A Budapest Sportarénában 20 színpadhoz közel 5000 résztvevőt várnak a szervezők. 
Idén közel 200 neves oktató várja a sportolni vágyókat a 28. Fitbalance Aréna rendezvényen. A spinningtől a zumbáig rengeteg edzésmódszert ki lehet majd próbálni. A mozgás mellett szerepet kap az egészségszűrés is, valamint a szervezőség arra törekszik, hogy olyan programokat kínáljanak az érdeklődőknek, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz.
Az esemény népszerűségét alapvetően az egészséges életmód és a mozgás népszerűsége határozza meg. Tehát az, hogy ez a szegmens ilyen dinamikusan fejlődött az elmúlt 12 évben, a mi rendezvényünk sikerének is ez az alapja
- nyilatkozta riporterünknek Bara Csaba, a Fitbalance Aréna főszervezője.
 
Először rendezik meg a Gyermek Fitness Kupát, amelyen elindul a kétszeres vb-győztes magyar csapat is, valamint Fitmodell versenyt is szerveznek a FitBalance keretein belül. A sportexpó november 25-én reggel 10 órától látogatható a Papp László Budapest Sportarénában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ