Cropped landscape
Sport
Csapatbajnokság Győrben
2018-11-1621:12
A hétvégén Győrben rendezik a tornászok mesterfokú bajnokságát. Sérült olimpiai bajnokunk, Berki Krisztián, ahogyan az elmúlt hónapokban megszokhattuk, ezúttal is csak nézőként van jelen a versenyen. 
A csapatversenyekkel megkezdődött a győri mesterfokú tornászbajnokság. A férfiaknál a Honvéd győzött megelőzve a Ferencvárost és a Győrt. A friss csapatbajnok Vecsernyés Dávid lovon, korláton és nyújtón is szerepelt.
Mindenképp meg vagyok elégedve magammal, hiszen a héten azért több nehézség is volt. Tegnap pont meghúztam a nyakamat úgy, hogy edzeni se bírtam. Úgyhogy nagyon örülök, hogy legalább ennyire össze tudtam kapni magam és segíteni a csapatot
- fogalmazott Vecsernyés.
 
Olimpiai bajnok tornászunk, Berki Krisztián habár ezúttal is csak nézőként van jelen egy tornaversenyen, elmondása szerint hamarosan ismét láthatjuk a lovon.
Most már azt mondhatom, hogy én is inkább mondhatom, hogy bizakodó vagyok és tényleg, a vállam most olyan fordulóponthoz ért, aminek nagyon-nagyon örülök, és egyre jobban tudom használni. És ha minden jól megy, akkor január-február környékén már újra a lovon leszek
- nyilatkozta Berki.
 
Szombaton és vasárnap a magyar mesterfokú szerenkénti döntőkkel folytatódik a győri verseny.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ