Cropped landscape
Sport
Remy Bonjasky Magyarországon
2018-11-1516:29
Magyarországra látogatott Remy Bonjasky. A korábbi háromszoros világbajnok K-1-es a Terrorelhárítási Központban tartott edzést a rendfenntartó szervek munkatársainak.  
Még sosem tartottam edzést maszkos embereknek, így kezdte tréningjét Remy Bonjasky. A háromszoros K-1 világbajnok számára nem újdonság az edzősködés. Visszavonulása óta saját akadémiája van, ahol a jövő küzdősport bajnokait keresi. A holland sportoló nagyon elégedett volt a magyar rendfenntartók teljesítményével.
A maszkos srácok rendkívül és speciálisan képzettek voltak. Számomra is egy remek élmény volt, hogy őket edzhettem, nagyon magas szinten állnak a küzdősportokban. Ilyen emberekkel mindig öröm együtt dolgozni
- mondta az egykori K-1-es.
 
Bonjasky 42 éves kora ellenére láthatóan jó formában van, de arra, hogy visszatérjen a ringbe, nem lát esélyt.
Sajnos megöregedtem, így nincs értelme szorítóba lépnem. Amikor 25 éves voltam, simán tudtam edzeni naponta háromszor, a hét minden napján, most viszont, ha hetente háromszor tréningeznem, gyakorlatilag halott vagyok
- nyilatkozta mosolyogva Bonjasky.
 
A holland sportoló egyébként nem véletlenül tartott épp most edzést a TEK-eseknek, szombaton immáron hatodik alkalommal rendezik meg a TEK Budo- és Küzdősportgáláját a budapesti BOK Csarnokban. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ