Cover
Sport
A magyar-labdarúgó válogatott Észtországot fogadja ma este
2018-11-1508:16
A magyar labdarúgó-válogatott csütörtök este Észtországot fogadja Nemzetek Ligája mérkőzésen. Gazdag Dániel, Lovrencsics Gergő és Gulácsi Péter sem játszhat. Előbbi kettő sérüléssel bajlódik, utóbbi pedig beteg lett. A hiányzók pótlására csak Gróf Dávidot, a Budapest Honvéd kapusát hívta be Marco Rossi. Az már korábban eldőlt, hogy a magyar csapat nem juthat fel a Nemzetek Ligája C divíziójából, ennek ellenére a szakmai stáb azt mondta nem kísérletezésre használja fel a két hátralévő meccset, hanem nyerni szeretnének.
Fiola Attila és Sallai Roland után Ugrai Roland is megsérült az észtek elleni meccs előtt, az viszont még nem dőlt el, hogy Dzsudzsák Balázs ott lesz-e a csütörtöki mérkőzésen a kezdőcsapatban. Ha viszont pályára lép, akkor ő viseli a csapatkapitányi karszalagot. Cosimo Inguscio szerint a játékosok számára nem lesz sokkal másabb, hogy ezúttal ő irányít.

Más lesz így ülni a kispadon, az eddigi 200 meccshez képest, amit Marco mellett töltöttem. A játékosok viszont tudják a dolgukat. Számukra nem lesz különleges. Jól felkészültek, így nyugodtan várom a mérkőzést. Szeretnénk a következő két mérkőzésünket megnyerni
- mondta Cosimo Inguscio a válogatott másodedzője.

A magyar csapat legutóbb 3-3-as döntetlent játszott Észtországban. Nagy Dominik elárulta, hogy a győzelmekkel szeretnék visszaszerezni az önbizalmukat és a szurkolók támogatását.
ECHO TV - A nemzet hangja 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ