Cropped landscape
Sport
Hat pont a cél
2018-11-1420:20
A csapat másodedzője, Cosimo Inguscio szerint nem lesz más nélküle sem a játék képe. Az már korábban eldőlt, hogy a magyar csapat nem juthat fel a Nemzetek Ligája C divíziójából, ennek ellenére a szakmai stáb nem kísérletezésre használja fel a két hátralévő meccset, hanem nyerni szeretnének. 
Fiola Attila és Sallai Roland után Ugrai Roland is megsérült az észtek elleni meccs előtt, az viszont még nem dőlt el, hogy Dzsudzsák Balázs ott lesz-e a csütörtöki mérkőzésen a kezdőcsapatban. Ha viszont pályára lép, akkor ő viseli a csapatkapitányi karszalagot. Cosimo Inguscio szerint a játékosok számára nem lesz nagy különbség, hogy ezúttal ő irányít.
Más lesz így ülni a kispadon, az eddigi 200 meccshez képest, amit Marco mellett töltöttem. A játékosok viszont tudják a dolgukat. Számukra nem lesz különleges. Jól felkészültek, így nyugodtan várom a mérkőzést. Szeretnénk a következő két mérkőzésünket megnyerni
- mondta Marco Rossi helyettese.
 
A magyar csapat legutóbb 3-3-as döntetlent játszott Észtországban. Nagy Dominik elárulta, hogy a győzelmekkel szeretnék visszaszerezni az önbizalmukat és a szurkolók támogatását.
Egyértelműen tétmérkőzésként tekintek erre a két mérkőzésre, ez szerintem látszik is abból, hogy a szövetségi kapitány a legerősebb összeállítást küldi majd a pályára, de fontos a mi számunkra is, hiszen ezzel a két győzelemmel visszaszerezhetjük a saját önbizalmunkat és a szurkolókét is
- mondta Nagy Dominik.
 
A Magyarország-Észtország mérkőzést csütörtökön 20 óra 45 perctől rendezik a Groupama Arénában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ