Cropped landscape
Sport
Az Eb-szereplés a tét
2018-11-1315:41
sport
Az elsődleges cél most a minél nagyobb arányú győzelem Albánia ellen.
Problémák között, de jó hangulatban készül a csapat az utolsó két Európa bajnoki selejtezőjére. Simon Zsófia kézsérülés miatt, Yvonne Turner pedig játékengedély probléma miatt nem áll Székely Norbert rendelkezésére. Krivacsevics Tijana pedig egy rejtélyes sérüléssel bajlódik.
Pénteken kaptunk egy nyilatkozatot a Botasz csapatától, amelyben a játékos sérülésre hivatkozva lemondja a válogatott szereplést. Ezt nem Tina közölte velünk, ezt is szeretném hangsúlyozni
- mondta Székely Norbert, szövetségi kapitány.

A megoldást régi-új játékosokban találta meg a stáb. Fegyverneky Zsófi ismét válaszolt a válogatott hívószavára, de meghívót kapott Cyesha Goree és a DVTK-s Szabó Fanni is.
Nagyon kell fókuszálnunk arra, hogy amikor vezetünk 15-tel esetleg 20-al akkor 25-öt akarjunk és még többet és még többet, mert bizony ennek a két meccsnek az összpontkülönbsége az nagy mértékben fogja befolyásolni, azt hogy kijutunk-e vagy nem. A második helyünk biztos a csoportban, nyilván szeretnénk elsők lenni, de jelen pillanatban csak arra fókuszálunk, hogy az albánokat minél jobban megverjük
- tette hozzá a kapitány.

Az Albánia elleni meccset november 17-én rendezik, Tiranában, amennyiben sikerül győznie a magyar lányoknak, minden bizonnyal ott lesznek a jövő nyári Európa-bajnokságra.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ