Cropped landscape
Sport
Könnyed Veszprém siker
2018-11-1320:55
Hozták a kötelezőt a nagy csapatok a férfi kézilabda bajnokságban. A címvédő Mol Pick Szeged a Gyöngyöst győzte le könnyedén, 38-29-re. A tavalyi ezüstérmes Telekom Veszprém se izzadt meg a Komló ellen, kétszer annyi gólt dobott, mint ellenfele, így 40-20-ra nyert.
A fehér mezes Veszprém, esélyeshez méltóan kezdte a Komló elleni összecsapást és 8 perc elteltével már 5 gól volt az előnye. Ezután is folyamatosan nőtt a különbség a két csapat között. Három másodperccel az első félidő vége előtt Margucs emberelőnyös gólja után 19-10-nél vonultak pihenőre a csapatok. A második játékrész ugyan Komlói góllal kezdődött, de a Veszprém nem engedte felzárkózni a lelkesen játszó vendégeket. A bakonyi alakulat, magabiztosan játszott és a 8 gólt szerző Strlek vezérletével, végül könnyed 40-20-as sikert aratott.
Természetesen elégedett vagyok a csapat teljesítményével, nehéz időszakban vagyunk, elveszítettünk néhány fontos mérkőzést, de az ilyen összecsapások nagyon jók, arra hogy növelhessük az önbizalmunkat, Nekem személy szerint szükségem van ilyen meccsekre, hogy aztán jobb és jobb lehessek
- mondta a balszélső

Szombaton a Veszprém újra a Kristianstad ellen játszik csoportmeccset a Bajnokok Ligájában, ezúttal azonban hazai pályán a Veszprém Arénában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ