Cropped landscape
Sport
Hat pont a cél az észtek és a finnek ellen
2018-11-1220:57
Az még nem dőlt el, hogy Dzsudzsák Balázs kezd-e az észtek ellen, az viszont igen, hogy ha kezd, ő lesz a csapatkapitány. Telkiben a válogatott sajtótájékoztatót tartott, és megkezdte a felkészülést az észtek és a finnek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésekre.
Marco Rossi szövetségi kapitány sajnálja, hogy nem ülhet le az észtek elleni mérkőzésen a kispadra, de reméli, hogy ez nem zavarja meg a csapatot. 
A hat pont megszerzése a cél az észtek és a finnek elleni nemzetek ligája mérkőzésen és a szurkolók bizalmának visszaszerzése
- fogalmazott a szövetségi kapitány.
 
 Marco Rossit Cosimo Inguscio helyettesíti majd a kispadon. Az még nem dőlt el, hogy Dzsudzsák Balázs kezdőként lép-e pályára Észtország ellen. Nagy Ádám is a győzelemben bízik.
Nemzetközi porondon három bekapott góllal nagyon nehéz győztesként távozni a pályáról. Ha megnézzük a három bekapott gólt, mind a három csapatszintű dekoncentráltságból jött. Tehát ezen kell dolgoznunk a napokban, még hogyha nincs is rá olyan sok időnk felkészülni, de úgy gondolom, hogyha egységesek leszünk a pályán és segítünk a másiknak, beszélünk, akkor ezek a gólok olyanok, amiket el tudunk kerülni
- mondta Nagy Ádám.
 
Csütörtökön Észtország, vasárnap Finnország ellen játszik 20 óra 45 perctől a Groupama Arénában magyar labdarúgó-válogatott. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ