Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás (10.01, 17:35)
2018-10-0116:50
hosszabbítás
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
A Hosszabbítás e heti témái:

 A listavezető Ferencváros a sok helyzetéből egyet belőtt így legyőzte az Újpestet 1-0-ra az OTP Bank Liga kilencedik fordulójának rangadóján. A győztes gólt Davide Lanzafame szerezte...

Folytatódtak a küzdelmek a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában is, ahol mindkét csapatunk érdekelt volt az elmúlt hétvégén. A Telekom-Veszprém hazai pályán fogadta a Vardar Skopjét, míg a MOL-Pick Szeged Ukrajnába utazott a Motor Zaporizzsjához. Nemsokkal műsorunk előtt a Telekom Veszprém hivatalosan bejelentette, mostantól nem Ljubomir Vranjes irányítja az együttes szakmai munkáját.

Szűk két héttel a mexikói öttusa-világbajnokság után újabb vb-n vettek részt öttusázóink. A budapesti, 46. katonai öttusa-világbajnokságon hazai közönség előtt Kovács Sarolta és Marosi Ádám éremmel zárta a 2018-as évet. A tornát a magyar csapat így egy ezüst-, és egy bronzéremmel zárta.

Vasárnaptól új elnöke van a Magyar Vízilabda Szövetségnek. Kemény Dénest egykori tanítványa a kétszeres olimpiai bajnok Vári Attila váltotta a poszton, akit egyhangú szavazással választották meg a sportág első emberének a Duna Arénában rendezett közgyűlésen, megbízatása 2020. október 22-ig tart.

Szombat este egyszerre mozdult Európa! Az Európai-sporthét kiemelkedő eseményeként rendezték meg a Tüskecsarnoknál, és számos nagyvárosban a kontinensen az év legmozgalmasabb fesztiválját a Beactive Night-ot.

Hosszabbítás minden hétfőn 17:35-től az Echo Tv műsorán.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ