Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás (09.24. 17:35)
2018-09-2413:42
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
A Hosszabbítás e heti témái:

A hétvégén ismét teljes nagyüzem volt a férfi kézilabdázók Bajnokok Ligája-sorozatában. A Veszprém szombaton Barcelonában vívott csoportrangadót, míg a Szeged vasárnap az előző döntős francia Nantes-ot fogadta.

A tornászok számára Szombathelyen rendezték meg az esztendő legrangosabb hazai versenyét, a Challenge Világkupát. Hosszú sérülése után visszatért az Eb-ezüstérmes Kovács Zsófia, a mezőny pedig felmérhette, hol tart az október végi katari világbajnokság előtt.

A héten lejátszotta első csoportmérkőzését a labdarúgó Európa-ligában a Mol Vidi FC. A magyar futball hat év után tért vissza az európai kupák főtáblájára, a székesfehérváriak a Groupama Arénában a fehérorosz BATE Boriszov ellen 2-0-s vereséggel kezdtek.

Formabontó módon nem rendeztek fordulót a hétvégén a labdarúgó OTP Bank Ligában, ám így sem maradtunk foci nélkül. A Magyar Kupában a legjobb 128 között rendeztek mérkőzéseket, és a sorozatnak ebben a fázisában már pályára léptek az élvonal klubjai is.

Az élvonalbeli labdarúgóklubok közül utolsóként a Budapest Honvédnál is elkezdődik az új stadion építése. Természetes, hogy Kispesten úgy gondolták, illő módon búcsúznak el a régi Bozsik József Stadiontól.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ