Cover
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás (09.17., 17:35)
2018-09-1715:02
Lejátszotta második mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligája csoportjában és több mint harminc év után nyert újra tétmeccsen Görögország ellen. Marco Rossi csapata 2-1-re győzött a zárt kapus mérkőzésen a Groupama Arénában.

Nem sikerült a bravúr a magyar tenisz Davis-kupa válogatottnak. Hiába vezetett két nap után 2-1-re a Fucsovics Márton nélkül felálló csapatunk, a világcsoport osztályozóján végül 3-2-es vereséget szenvedett Csehországtól.

Megkezdte szereplését a férfi Bajnokok Ligájában mindkét kézilabda csapatunk. A MOL-Pick Szegednek a Zágráb vendégeként kellett pályára lépnie a csoportmérkőzések első fordulójában, míg a Telekom Veszprém a Kielcét látta vendégül.

A hétvégén rendezték a tornászok országos bajnokságát. Összetettben Böczögő Dorina és Kardos Botond állhatott a dobogó tetejére. A Nemzeti Tornacsarnokban a sportág kiemelkedő alakjai is jelen voltak. 

Tóth Krisztián kedden indul Azerbajdzsánba a 2018-as cselgáncs-világbajnokságra. A 24 éves sportoló a Budapest Grand Prixn aranyéremmel melegített az év fő versenyére.

A tereptriatlon ránézésre nem sokban különbözik az olimpiai távú triatlontól. Mégis a kerékpározásnál és a futásnál is jóval embert próbálóbb a terep. Poór Brigitta a sportág hazai legjobb versenyzője, de sikereivel a világ legjobbjai közé is tartozik. Ismerkedjünk meg kicsit vele.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ