Cropped landscape
Sport
Olümposz (09.16, teljes adás)
2018-09-1620:56
176 aranyérem kötelez. Két olimpia között minden, amit Pjongcsangra és Tokióra készülő sportolóinkról tudni érdemes - az Olümposzban.
Miért hagyta ki Marosi Ádám az öttusa világbajnokságot? Milyen tervekkel vág neki az év fő versenyének Ungvári Miklós? Vagy ki is az az Orbán Adrián? A ma esti (22:35) Olümposzból ez is kiderül.
 
Marosi Ádám számára az év fő versenye a székesfehérvári európa-bajnokság volt. A mexikóvárosi világbajnokság helyett hazai közönség előtt, Budapesten áll rajthoz a katonai vb-n.
 
Visszatérés aranyéremmel. Ungvári Miklós egy évet hagyott ki egy vállműtét miatt. Hazai közönség előtt a Budapest Grand Prix-n senki sem tudta legyőzni a ceglédi versenyzőt. A hazai siker után már a világbajnokságra készül. És természetesen nem titkolt vágya a 2020.as olimpia.
 
Hazai közönség előtt már sokan versenyeztek. Hazai közönség előtt már sokan okoztak meglepetést. De Orbán Adrián az ifjúsági ökölvívó világbajnokságon olyat nyújtott, amire tényleg senki sem számított. Ráadásul korosztálya legfiatalabb ökölvívója volt. De hogy jutott el a világbajnoki ezüstig? Ez is kiderül a Balzsay Károly által vezetett Olümposzból.

Teljes adás:
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ