Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás (09.10.,17:35)
2018-09-1015:36
hosszabbítás
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
A tartalomból:

Marco Rossi bemutatkozott a magyar labdarúgó-válogatott élén. Az olasz trénernek ráadásul egyből tétmeccsen kellett bizonyítania, ami nem sikerült túl fényesen, ugyanis csapatunk a Nemzetek Ligája első fordulójában vereséget szenvedett Finnországtól.

Ha a múzeumoknak és a színházaknak is megvan a maguk éjszakája, a labdarúgók sem akartak kimaradni a jóból. Így aztán 24 helyszínen zajlott a Futball Éjszakája szeptember 7-én, pénteken.

Szeptember 4-én volt egy éve, hogy a férfi kosárlabda-válogatott 48 év után ismét győztesen hagyhatta el a pályát Európa-bajnokságon. Az évforduló apropóján meglátogattuk a jelenleg világbajnoki-selejtezőre készülő csapatot.

A csalódást keltő Európa-bajnoki 8. helyezés után most a berlini világkupán javítana a magyar férfi vízilabda-válogatott. Märcz Tamás együttese a világbajnoki kvalifikáció birtokában igencsak megfiatalított kerettel vág neki a németországi tornának.

Mind a két időmérőt és mindkét versenyt megnyerte Magyar János az FIA Közép Európai Zóna Bajnokság záróhétvégéjén, Brnóban. Ráadásul az őrbottyáni versenyző eddigi legjobb köridejét is megszerezte a cseh aszfaltcsíkon.

Hosszabbítás 17:35-től az Echo Tv műsorán.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ