Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás (09.03. 17:35)
2018-09-0313:25
hosszabbítás
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
A Hosszabbítás e heti témái:

A Mol Vidi kedden még Athénban játszott a BL főtáblájáért, pénteken fél szemmel az Európa-liga sorsolására figyelt, vasárnap azonban a legnagyobb hazai rangadón kellett bizonyítania - mégpedig idegenben a trónkövetelő, az első hazai meccsén Szerhij Rebrov által irányított Ferencváros ellen.

Közeledik az ősz, a nemzetközi és a hazai kézilabdaidény rajtja. A Telekom Veszprém pénteken a szlovén Celje ellen tesztelhette, hogy hol tart a felkészülésben. Bár a legutóbbi idény ezüstérmese végül győzött, de ez a siker igencsak nehéz szülés volt.

Túl sok idejük nem volt a magyar kajak-kenu legjobbjainak a pihenésre, hiszen a hét közepén, mindössze néhány nappal a portugáliai világbajnokság befejezése után máris megrendezték a sportág országos bajnokságát.

Nehezen indult, ám happy enddel zárult a Duna Aréna medencéje fölé húzott szorítókban lebonyolított ifjúsági ökölvívó-világbajnokság. A magyar válogatott Orbán Adrián és Villás Veronika révén végül két éremmel fejezte be a rendkívül színvonalas tornát.

Olimpiai és világbajnok vízilabdázóból manapság sajnos nincs túl sok a hazai medencékben, és Varga Dániel visszavonulása óta tovább csökkent a számuk. A Fradiból visszavonuló klasszis a nyár óta már a zöld-fehérek utánpótlás-edzőjeként dolgozik.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ