Cropped landscape
Sport
A US Openen már érik a Djokovics-Federer csata
2018-09-0214:38
Tenisz
Novak Djokovics és Roger Federer is simán bejutott a tenisz US Open negyedik fordulójába. Mindkét versenyző három szettben győzte le ellenfelét, és ha még egyszer nyernek, már a negyedöntőben egymás ellen játszhatnak. 
Roger Federer kezdte jobban az ausztrál Nick Kyrgios elleni találkozót és egy brékkel megnyerte az első szettet. A másodikat aztán még ennél is egyszerűbben hozta a svájci, ellenfelének mindössze egy játékot sikerült megnyernie. A harmadik játszmát Kyrgios próbálta szorosabbá tenni, Federer ekkor azonban két olyan mentést mutatott be, amellyel szinte megsemmisítette ellenfelét. A találkozót egy és háromnegyed óra alatt le is zárta, Federer - Kyrgios: 6:4, 6:1, 7:5.
 
Novak Djokovicsnak sem volt nehéz dolga a harmadik fordulóban. Az első szettet 6:2-re megnyerte Richard Gasquet ellen, majd ezzel a lendülettel menetelt tovább. Francia ellenfelének nem sok beleszólása volt a mérkőzés alakulásába, Djokovics 3 szettben győzte le őt. A szerb klasszis ezzel még az előző két összecsapásánál, így a Fucsovics Márton elleni nyitó meccsénél is könnyebben nyert. Djokovics - Gasquet: 6:2, 6:3, 6:3
 
A negyeddöntőbe jutásért Federer az ausztrál John Milmannal, míg Djokovic a portugál Joao Sousával játszik majd. Ha győznek, egymás ellen folytathatják.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ