Cropped landscape
Sport
A Chelsea is a MOL Vidi csoportjában
2018-08-3116:14
Sorsoltak a labdarúgó Európa-ligában! Az angol Chelsea, a görög PAOK Szaloniki és a fehérorosz Bate Boriszov került az L-csoportba. A MOL Vidi ezzel a három csapattal találkozik az Európa-liga csoportkörében. Az első fordulót szeptember 20-án játsszák az együttesek. 
Rögös út vezetett odáig, hogy most rögzítsük: az Európa-liga csoportkörében a Chelsea, a PAOK és a BATE Boriszov ellen készülhet a MoOL Vidi csapata. A székesfehérvári együttes már július közepén a Bajnokok-ligája selejtezőjében érdekelt volt, és a Dudelange, a Malmö, valamint a Ludogorec kiejtésével egészen a rájátszásig menetelt. Az AEK Athén azonban megállította Marko Nikolics gárdáját, amely így a második számú európai kupasorozatban lesz érdekelt szeptembertől. A Vidi nagy ambíciókkal indul neki a csoportkörnek.
 
Szeretnénk harcolni a csoportban azért, hogy elérjük akár a továbbjutást is, ami nyilván nagyon nehéz lesz és nem elvárás. Nem mi vagyunk az esélyesek, de úgy fogunk belemenni harcba, de ez elmondható volt a BL-selejtező mérkőzésekre is, és mégis megoldottuk 
- nyilatkozta riporterünknek Kovács Zoltán, a MOL Vidi sportigazgatója.
 
Az első fordulót szeptember 20-án rendezik. A Vidi a Groupama Arénában fogadja riválisait.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ