Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás (08.20. 17:30)
2018-08-2015:37
hosszabbítás
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
A Mol Vidi a svéd Malmőn is túljutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében. A múlt heti siker egyszersmind azt is jelenti, hogy minimum az Európa-liga csoportkörében játszhatja végig az őszt a fehérvári csapat, és ha a görög AEK Athént is kiejti, várja a Bajnokok Ligája főtáblája - ahol legutóbb kilenc évvel ezelőtt járt magyar klub, a Debrecen.

Egyre rangosabb helyet foglal el a nemzetközi kerékpáros versenynaptárban a magyar körverseny, a Tour de Hongrie. A múlt héten keddtől vasárnapig, Siófoktól Kazincbarcikáig hat napon át tekerte körbe Magyarországot a mezőny.

Világhírű díszvendége is volt a Magyar körversenynek. A Kométa képviseletében a korábbi kétszeres Tour de France- és Giro-, háromszoros Vuelta-győztes spanyol legenda, Alberto Contador is ellátogatott a Tour de Hongrie-ra, sőt a harmadik szakaszt ő is indította el.

Közeledik az ősz, a nemzetközi és a hazai kézilabdaidény rajtja. Legjobb klubjaink sorra játsszák a felkészülési tornákat, így a Ferencváros női csapata is, amely pénteken és szombaton az Elek Gyula-kupán lépett pályára - hol máshol, mint az Elek Gyula Arénában.

A Slovakia Ringen folytatódott a 2018-as magyar gyorsasági bajnokság és az FIA Közép-európai Zóna Bajnokság. Magyar János számára az elmúlt hétvége nem tartozott a könnyű versenyek közé, ám a technikai hiba sem tudta megállítani az őrbottyáni versenyzőt.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ