Cropped landscape
Sport
Bemutatták Cristiano Ronaldót
2018-07-1710:46
Megérkezett Torinóba a Juventushoz szerződő Cristiano Ronaldo. A portugál világsztár átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, és már be is mutattak új klubjánál, amelynek rajongói kitörő örömmel fogadták. 
Kilenc év után hagyta el a Real Madrid csapatát Cristiano Ronaldo, akinek még meg sem száradt a tinta a Juventusszal kötött szerződésén, már sztárként ünneplik Torinóban. Ez persze nem meglepő annak tükrében, hogy ötszörös BL-győztes és aranylabdás játékosról beszélünk, aki természetesen rendkívül örül az őt körülvevő szeretetnek, de trófeákért érkezett Olaszországba.
 
„Nem szeretek egy helyben ülni és visszatekinteni a korábbi sikereimre, előre akarok haladni, új sikereket elérni. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi trófeát nyerek majd a csapataimmal, de a kihívások az életem részei, és a Juventusszal is szeretnék történelmet írni" 
- árulta el az Európa-bajnok klasszis.
 
Ronaldo négyéves szerződést írt alá a zebrákkal, akik 100+12 millió euróért igazolták le őt a Real Madridtól. A 33 éves támadó évente 30 millió eurót keres majd Torinóban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ