Cropped landscape
Sport
A kiesés szélén Argentína
2018-06-2615:25
Meglehet az első igazán nagynevű kiesője az idei labdarúgó-világbajnokságnak. Argentína ugyanis még akkor sem biztos továbbjutó, ha megveri Nigériát. 
Argentína a szakadék szélén egyensúlyoz. Két forduló után a D-csoport utolsó helyén áll, mindössze 1 ponttal. Jorge Sampaoli alakulatának a horvátok elleni 3-0-ás vereség után most a legjobb játékát kell elővennie.
 
„Teljes szívvel és maximális koncentrációval kell pályára lépnünk. Argentína számára most kezdődik a világbajnokság. Továbbra is a világbajnoki cím a célunk, ehhez öt meccset kell nyernünk. Az első a Nigéria elleni” 
- nyilatkozta Sampaoli.
 
Azonban hiába nyer Argentína, ha Izland legyőzi a már biztosan továbbjutó Horvátországot, akkor a vb-újonc még kiütheti Leo Messiéket. Az izlandiak csapatkapitánya, Aron Gunnarsson szerint minden esély megvan a győzelmükre.
 
„A selejtezők során Horvátországban is le tudtuk őket győzni. Mindent megteszünk azért, hogy továbbjussunk, ezután pedig csak reménykedni tudunk, hogy a másik mérkőzés számunkra megfelelően alakul. A horvátok eddig nagyon kiegyensúlyozottak, nagyot kell küzdenünk azért, hogy megteremtsük magunknak az esélyt” 
- mondta Gunnarsson.
 
Ha Nigéria döntetlent játszik Argentínával és Izland nyer, akkor szintén gólkülönbség dönt a két csapat között. A D-csoport mérkőzéseit este 8 órától rendezik. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ