Cropped landscape
Sport
Kiütéses angol siker
2018-06-2422:25
Már a nyolcaddöntőbe jutottak az angolok, miután 6-1-ra kiütötték Panamát. Ezzel Anglia és Belgium már továbbjutott a legjobb 16 közé, a csoportelsőségről pedig csütörtökön, egymás között dönthetnek.
A fehér mezes angolok külön készültek a pontrúgásokra a mérkőzés előtt, és a 8. percben Stones révén egy szögletből a vezetést is megszerezték. A 22. percben aztán Lingarddal szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, Kane pedig kíméletlenül bevágta a büntetőt.Ezután sem álltak le a háromoroszlánosok, Lingard tekert 17 méterről pazarul a bal felsőbe. 4 perc múlva aztán ismét Stones érkezett egy mesteri szabadrúgás-kombináció végén. 4-0. Azonban itt még nem ért véget az első félidő, büntetőhöz jutott Anglia, Kane pedig ugyanolyan magabiztos végrehajtó volt. 
 
A fordulást követően Loftus-Cheek lövése után Kane sarkáról pattant a labda a panamai kapuba, majd a vége előtt megszerezte története első vb gólját a közép-amerikai csapat is. 6-1-es győzelmével Anglia története legnagyobb sikerét aratta nemzetközi tornán.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ