Cropped landscape
Sport
Hol érdemes nézni a vb meccseket?
2018-06-2321:48
A Csörsz utcában lévő MOM Beachen nem csak a mérkőzéseket lehet nézni, de a szervezők játékokkal és ajándékokkal várnak mindenkit, az ECHO TV kitelepülésén pedig bárki kipróbálhatja magát kommentátorként.
Szentes Richárd
Közelednek a világbajnokságon a fontosabbnál fontosabb meccsek. Nincs is jobb, mint a barátokkal együtt nézni őket. Miért tennénk mindezt otthon a szobában, mikor szabadtéren is megtehetjük? De mégis hol? Talán a Csörsz utcában található MOM Beach a legjobb választás. Először is majdnemhogy lehetetlen ajándékok nélkül hazamenni. Nyerni lehet dekázó versenyen, hetes rúgó bajnokságon, vagy egyéb aktivitásokon való részvétellel is. Igen, már a részvételért is ajándékok járnak, nem csak a győztesek vannak díjazva. Azok is nyerhetnek, akik nem elég bátrak vagy ügyesek a feladatokhoz, ugyanis a félidőkben tombolasorsolás van, és mindenki kap egy cetlit, aki kilátogat a helyszínre. Az ajándékok pedig értékesek, akár egy vb-labdával is gazdagodhat a szerencsés kilátogató.
"Tényleg bárki nyerhet."
Nem csak a nyeremények és a vb miatt érdemes a MOM Beachet választani, hiszen az ECHO TV nem mindennapi lehetőséggel várja itt a szurkolókat, ugyanis "kommentátor kerestetik". Akinek kedve van, kipróbálhatja magát kommentátorként, teljesen profi körülmények között, a felvételt pedig mindenki megkapja, így vissza lehet otthon nézni. Akinek ez sem lenne elég csalogató, azt azzal győzném meg, hogy az ECHO TV meghívására minden nap kilátogat egy sztársportoló, akitől aláírást lehet kérni, vagy akár egy kis beszélgetésre is sor kerülhet.
"Az olimpiai bajnok Dombi Rudolf is kipróbálta magát sportkommentátorként."
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ