Cropped landscape
Sport
Brazília javított Costa Rica ellen
2018-06-2221:48
A brazil válogatott a hosszabbításra hagyta a döntést, miután Coutinho a 91. és Neymar a 97. percben szerzett góljával 2-0-ra verte Costa Ricát. Brazília ezzel a győzelemmel 4, míg Costa Rica 0 ponttal áll az E-csoportban. 
A kék mezes brazil válogatott hiába játszott fölényben az első félidőben, komoly lehetőséget nem tudott kialakítani a masszívan védekező és kontrákra berendezkedő Costa Rica ellen. A második játékrészt nagy elánnal kezdte Brazília. Gabriel Jesus a lécre fejelt, majd a kipattanó után Coutinho sem tudta kihasználni a kínálkozó ziccert. A brazilok sorra dolgozták ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, de Keylor Navas kapuját sehogy sikerült bevenni. A 79. percben a videobíró ezúttal a már megítélt 11-est vonta vissza, miután Neymar ellen nem történt büntetőt érő szabálytalanság. 
 
A hosszabbításban aztán felpörögtek az események, a 91. percben megtört a jég. A 16-oson belüli szabad labdára Coutinho érkezett remekül, és Navas lába között megszerezte a vezetést. Ezzel még nem volt vége, a 97. percben Neymar is betalált, ezzel a sokat kritizált brazil klasszis megszerezte első gólját a világbajnokságon. 
 
A nagyot hajrázó Brazília 2-0-ra legyőzte Costa Ricát, így két forduló után 4 ponttal áll az E-csoportban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ