Cropped landscape
Sport
Kiütéssel kupadöntős a Bayern
2018-04-1814:19
A Bayern München nyerte meg a labdarúgó Német Kupa elődöntőjének rangadóját. A müncheniek simán 6-2-re győzték le a Bayer Leverkusen csapatát.
A döntőbejutás volt a tét Bayern München és a Bayer Leverkusen találkozóján. A bajorok már a harmadik percben vezetést szereztek. Müller fejesét Leno még védeni tudta, de a kipattanónál már nem volt sansza, Javi Martínez egyből visszalőtt labdáját Lewandowski piszkálta be a kapuba. Hat perccel később Ribéry beadását a lengyel kapásból lőtte a hosszúba, ezzel már 2-0. A 16. percben egy beívelt szabadrúgást követően a tizenhatoson belüli csetepaté végén Bender talált be fejjel, és állította be a félidei 2-1-es eredményt. 
 
A fordulás után megszórta ellenfelét a Bayern. Először Thiago hozta kihagyhatatlan helyzetbe Müllert, majd nyolc perccel később ő volt a befejező. Könnyedén lőtt az alsó sarokba. Ezután sem álltak le a bajorok. Thomas Müller megszerezte második gólját is, igaz némi szerencsével. A Leverkusen is betalált, Bailey 25 méterről rúgott szabadrúgás gólt, igaz ez csak kozmetikázni tudott az eredményen.
 
A 6-2 -es végeredményt Müller állította be. A 78. percben Thiago kiugratása után befordult védőjéről és megszerezte harmadik találatát. A Bayern München győzött, így bejutott a Német Kupa döntőjébe.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ