Cropped landscape
Sport
Jó úton a címvédés felé
2018-04-1715:47
Már 2-0-ra vezet a címvédő Golden State a San Antonio ellen az Észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság rájátszásában. A Warriors ezúttal 116-101-re nyert a Spurs ellen.
A második oaklandi meccset is jobban kezdte a sötétmezes Warriors és a végül 32 ponttal záró Kevin Durant vezetésével hamar ellépett ellenfelétől hazai pályán. Ám az első mérkőzéssel ellentétben ezúttal erre volt válasza a Spursnek és a félidőben hat ponttal már a vendégek vezettek. A harmadik negyedben viszont sebességet váltottak a hazaiak, ezt a periódust 11 ponttal nyerték meg és mivel az utolsó tíz perce sem változott a játék képe, így a címvédő ezt a meccset is behúzta 116-101-re. A nyugati negyeddöntőben 2-0 a Warriorsnak. 
 
Philadelphiában a Sixers nem tudta ott folytatni, ahol az előző mérkőzésen abbahagyta a Miami ellen. Ezúttal nem sültek olyan fantasztikusan a hazai kezek, húsz százalékkal sem dobta a hármasokat a Philly. A Heatnél viszont régi fényében tündökölt Dwyane Wade, aki 28 pontot dobott és gyakorlatilag megállíthatatlan volt. A vendégek nyertek is 113-103-ra, így a keleti negyeddöntő párharc állása 1-1.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ