Cropped landscape
Sport
Hosszabbítás 04.16. - teljes adás
2018-04-1613:13
A Hosszabbítás e heti tartalmából:

Férfi kézilabda Magyar Kupa négyesdöntő: Debrecenben vasárnapra maradtak az izgalmak, hiszen azt már a sorsoláskor sejteni lehetett, hogy a Veszprém és a Szeged sorozatban hetedszer is egymás ellen döntik el, melyik csapat lesz a kupagyőztes.

A női kézilabda Bajnokok Ligájában a budapesti Final Fourba jutáshoz kellett megtenni az utolsó lépést. A negyeddöntők visszavágóin a Fradi Rosztovban sem tudott csodát tenni, de a címvédő Győrnek nem okozott akadályt a Buducsnoszt csapata. 

Hétközben bejelentette visszavonulását legsikeresebb alpesi sízőnk, Miklós Edit, aki viszont nem szakadna el szeretett sportágától és komoly terveket szövöget a sportág vezetésével kapcsolatban. 

Csepelen járt a Bajnokok Ligája-győztes, korábbi Manchester United-játékos Louis Saha. A vörös ördögök utazó nagykövete általános iskolásoknak mesélt pályafutásáról, és focizni is beállt közéjük. 

Két hét múlva hazai pályán, a Hungaroringen versenyez a túraautó-világkupa mezőnye. Michelisz Norbert azonban már elkezdte az alapozást a számára legfontosabb hétvégére, ugyanis a legszerencsésebb rajongókat egy vezetéstechnikai kurzus alkalmával bevezette a közúti közlekedés rejtelmeibe. 

Hosszabbítás minden hétfőn 17:30-kor az Echo TV műsorán.

A Hosszabbítás teljes adása:

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ