Cropped landscape
Sport
Bajnok a Paris-Saint Germain
2018-04-1613:27
Megnyerte a francia labdarúgó-bajnokságot a Paris-Saint Germain csapata. A párizsiak a Monaco felett aratott 7-1-es győzelmükkel biztosították be sikerüket. 
Remekül kezdte a mérkőzést a kék mezben játszó Paris-Saint Germain, ennek eredményeként a 15. percben a vezetést is megszerezte, Lo Celso talált a kapuba. Két perccel később egy remek bólintással Cavani duplázta meg a hazaiak előnyét. Ezután se állt le a PSG, előbb Di María emelte át szemtelenül a labdát Subasic kapus felett, majd hét perccel később, egy beadás után Lo Celso fejelt a hálóba. A félidő végén azonban szépíteni tudott a Monaco, Lopes révén. 
 
A második játékrészt is aktívan kezdte a párizsi csapat, ennek eredményeként Di María az 58. percben megszerezte második gólját. A 76. percben a szerencse is segítette a PSG-t, egy szöglet után Falcao a saját kapujába bólintott.  A gólparádét Julian Draxler zárta le a 86. percben. Így a végeredmény, Paris-Saint Germain - Monaco: 7-1. 
 
Ez volt a vendégcsapat legnagyobb veresége a francia első osztályban. Győzelmével a Párizs egy év után újra visszaült a francia bajnokság trónjára. A mérkőzés után a csapat szurkolói a párizsi utcákon ünnepelték az újabb sikert.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ