Cropped landscape
Sport
Bayern-Real, Liverpool-Roma az elődöntőben
2018-04-1318:12
Sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligájában! A címvédő Real Madrid a Bayern München vendégeként kezdi az elődöntőt április 25-én, míg egy nappal korábban a Liverpool a Romát fogadja az első mérkőzésen.
A Kijevi BL-finálé nagykövetének Andrij Sevcsenkónak a közreműködésével kisorsolták az elődöntők párosításait a svájci Nyonban. A sorsoláson először a Bayern München neve került elő. A bajorok ellenfélül a címvédő Real Madridot kapták. A csapatok utoljára az előző szezon negyeddöntőjében találkoztak, akkor egy emlékezetes meccsen, melyet Kassai Viktor vezetett, hosszabbítás után a Real Madrid jutott tovább. 
 
A németek a sorsolás idejére időzítették a várva várt bejelentést is, hogy júliustól Niko Kovac veszi át a csapat irányítását. A másik elődöntőben a Liverpool fogadja a Barcelonát búcsúztató AS Romát. A párharc érdekessége, hogy a Liverpool sztárja, Mohamed Szallah tavaly nyáron pont a Romától igazolt a szigetországba.
 
Az Európa Ligában is sorsoltak, a finálénak is beillő elődöntőben az Arsenal fogadja az Atlético Madridot. Míg a Marseille a Salzburggal játszik a döntőbe jutásért.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ