Cropped landscape
Sport
Westbrook remekelt, hozta a kötelezőt a Cleveland
2018-04-1015:33
Az Oklahoma a negyedik negyedben mutatott hajrájával legyőzte a Miamit az észak-amerikai profi kosárlabdaliga mai játéknapján, míg a Cleveland New Yorkban hozta a kötelezőt.
Három negyeden keresztül szoros mérkőzést hozott az otthon játszó Miami és az Oklahoma párharca. Ekkor még 81-76-ra a házigazdák vezettek. Aztán az OKC Russell Westbrook és Paul George vezérletével 27 ponttal nyerte a záró szakaszt. Westbrook ismét tripla-duplázott, míg a legeredményesebb George 27 pontig jutott. Az Oklahoma 115-93-as sikerével bebiztosította helyét a rájátszásban, míg a Miami továbbra is a hetedik helyen áll a keleti konferenciában.
 
Toronymagas esélyesnek számított a Cleveland a Knicks otthonában. Ha nem is simán, de végül azért meglett a kötelező győzelem. A védekezésre ezúttal sem fordítottak túl nagy hangsúlyt a vendégek, a félidőben mégis 61-49-re vezettek. Támadásban viszont LeBron James és Kevin Love is jól dobott. Előbbi 26, míg utóbbi 28 pontig jutott. Igaz a találkozót csak a végén sikerült eldönteniük a vendégeknek, de ennek ellenére is megvan az 50. sikerük az alapszakaszban, immár zsinórban negyedik éve. 
 
New York Knicks - Cleveland Cavaliers 109-123
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ