Cropped landscape
Sport
Hosszabbítás (04.09.) - Teljes adás
2018-04-0915:31
A mögöttünk hagyott héten Európa Kupa szuperdöntőjében szerepelt férfi vízilabda-válogatottunk. Már a négyesdöntő volt a tét a Győr és Ferencváros női kézilabda-csapatának a Bajnokok Ligájában. Felkészülési mérkőzéseket játszott férfi kézilabda és jégkorong válogatottunk. Műsorunk végén találkozhatnak Fucsovics Mártonnal, és Európa-bajnok súlyemelőnkkel Magát Krisztinával is. 
A magyar férfi vízilabda-válogatottnak a tradíciók szerint minden világversenyen az aranyérem a cél. Az először megrendezett Európa Kupa szuperdöntőjére mégis eredménykényszer nélkül utazott alaposan megfiatalított, alakulófélben lévő válogatottunk.
 
A női kézilabda Bajnokok Ligájában már a Final fourba kerülés a tét. A negyeddöntők első mérkőzésein a címvédő Győr a Buducsnoszthoz látogatott, míg a Ferencváros Dabason fogadta a Rosztov-Don együttesét.
 
Nem pihent hétvégén a férfi kézilabda válogatottunk sem, ugyanis Ljubomir Vranjes tanítványai felkészülési tornán vettek részt Siófokon, hogy ráhangolódjanak a szlovénok elleni vb-selejtezőkre. 
 
Két mérkőzésen, két győzelem a mérlege a magyar férfi jégkorong-válogatottnak a hazai divízió I/A-s világbajnokság előtt. Jarmo Tolvanen együttese gőzerővel készül a vb-re. A keret a múlt héten több játékossal is bővült.
 
Fucsovics Márton volt fent és lent. A pár éve még éjszakázásairól elhíresült teniszező mára hatalmas tehetségből klasszis versenyzővé érett. A világranglista 60. helyén álló sportoló hamarosan újra hazai közönség előtt lép pályára.
 
21 éve nyert utoljára magyar súlyemelő Európa-bajnoki aranyérmet. Majd jött Magát Krisztina, aki a Bukarestben megrendezett kontinensviadalon szakításban győzött és felállhatott a dobogó legmagasabb fokára.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ