Cropped landscape
Sport
Az AS Roma romokban
2018-04-0513:30
Szerda este két mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó Bajnokok Ligája. A Liverpool 3-0-ra nyert a Manchester City-vel szemben, míg a Barcelona 4-1-re legyőzte az AS Roma együttesét.
Fortuna nem fogadta a kegyeibe az AS Roma csapatát. A 4-1-re elvesztett találkozón két öngólt is szereztek, és több vitatott szituáció is kialakult a mérkőzésen.
 
„Természetesen tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, hiszen a Barcelona remek csapat, de úgy gondolom, hogy a mai estén a játékvezető picit segítette őket. Ami igazán befolyásolta a mérkőzést, az az, hogy rengeteg egyéni hibával játszottunk és megkönnyítettük a Barcelona dolgát”
 - értékelt a mérkőzés után a farkasok mestere.
 
A Barcelona háromgólos előnyről várhatja majd a visszavágót, ennek ellenére Ernesto Valverde továbbra sem írja le az olaszokat.
 
„Úgy gondolom, hogy a Róma megmutatta, hogy jó csapat. Voltak helyzeteik, és nehézségek elé is állítottak minket. Nem gondolom, hogy lefutott lenne már ez a párharc” 
- mondta a hazaiak vezetőedzője.
 
A tekintélyesnek mondható hátrány tudatában a Róma felszabadultan játszhat majd a visszavágón, amit jövő hét kedden rendeznek majd. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ