Cropped landscape
Sport
A Real és a Bayern is nagyot lépett az elődöntő felé
2018-04-0413:31
A labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapjának slágermérkőzésén a Juventus hazai pályán kapott ki 3-0-ra a Real Madridtól. A nap másik párharcában a Bayern München szintén idegenben győzte le a Sevillát 2-1-re.
Hamar hátrányba került a Juventus az első találkozón. Már a 3. percben vezetést szerzett a Real Madrid, Cristiano Ronaldo révén.
 
„Most először a bajnokságra kell koncentrálnunk. Ezután Madridba utazunk, ahol megpróbálunk majd egy jó mérkőzést játszani. Csalódott vagyok az eredmény miatt, így nagyon kevés esélyünk maradt” 
– mondta a mérkőzést követően Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője.
 
Egészen a 64. percig egy gól volt a különbség a két együttes között, de ekkor Ronaldo óriási ollózós gólja még az olasz szurkolók tetszését is elnyerte.  Ezt a vendégek mestere, Zinedine Zidane sem hagyta szó nélkül a sajtótájékoztatón.
 
„Azt kell mondanom, hogy Ronaldo gólja az egyik legszebb a futballtörténelemben, de talán nem szebb, mint amit én lőttem 2002-ben a Leverkusen elleni BL-döntőben” 
– viccelődött a francia mester.
 
A 3-0-s végeredményt Marcelo állította be, a királyi gárda így megnyugtató előnyről várhatja a jövő hét szerdai madridi visszavágót.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ