Cropped landscape
Sport
Juventus - Real Madrid a BL-negyeddöntőben
2018-04-0313:57
A párharc első mérkőzését Torinóban játsszák majd 20 óra 45 perctől. A két csapat legutóbb pont a tavalyi BL-fináléban találkozott, akkor 4-1-es spanyol siker született.
Torinóban találkozik a Juventus és a Real Madrid a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Ez lesz a két csapat 20. összecsapása az UEFA kiírásában. A két együttes örökmérlege a spanyolok felé billen, ugyanis a madridiak kilencszer, míg az olaszok nyolcszor nyertek, két döntetlen mellett. A Real az utóbbi 11 mérkőzéséből 10-et megnyert, míg csatáruk, Cristiano Ronaldo vezeti a BL-góllövőlistát 12 találattal. Érdekesség viszont, hogy a kieséses szakasz fázisaiban inkább a zebrák akarata érvényesült.
 
"Tudom, hogy a Real Madridnak tizenkét BL győzelme van és egy nagyszerű csapat, de a Juventus sem sokkal rosszabb. Készen állunk a Bajnokok Ligája küzdelmeire. A legszebb dolog a labdarúgásban a legjobb ellen játszani és úgy elérni az elődöntőt, majd a döntőt, végül pedig megnyerni a sorozatot" 
- mondta Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője.
 
"Meg kell próbálnunk a lehető legjobban játszani Torinóban. Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz, de úgy érzem, készen állunk a párharcra. Hiába nyertünk pont a Juventus ellen 10 hónappal ezelőtt bajnokok ligáját, ez most egy teljesen másik mérkőzés lesz" 
- folytatta Zidane a Real Madrid oldaláról.
 
A Juventus - Real Madrid Bajnokok Ligája negyeddöntőt ma este 20 óra 45 perctől játsszák Torinóban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ