Sport
Nyugaton és keleten is botlott a listavezető
2018-04-0218:36
Megszakadt a listavezető Houston Rockets 11 meccs óta tartó veretlenségi sorozata az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság legutóbbi játéknapján. Keleten is botlott az éllovas, a Toronto Bostonban szenvedett 11 pontos vereséget.
Már a korábbi meccseken is érezhető volt, hogy kiengedett a Rockets, az előző körben már csak egy ponttal tudták hazai pályán legyőzni a Phoenix Suns csapatát. A piros mezes Houston ezúttal San Antonióban lépett parkettre, de most már a győzelem is elmaradt.  A San Antonio Spurs végig nagy fölényben kosárlabdázott, egy pillanatig nem forgott veszélyben a győzelme. Már 20 ponttal is vezettek a házigazdák, végül 100-83-ra győzték le a Nyugati főcsoport éllovasát. A Spurs ezzel megerősítette rájátszást érő helyét a tabellán, míg a vendégek a dobott 83 ponttal negatív szezonrekordot produkáltak, igaz Houstonban már mindenki a rájátszásra készül. 
 
Nem úgy, mint New Orleans-ben, ahol a Pelicans sorozatban negyedszer szenvedett vereséget, ezúttal hazai pályán az Oklahoma City ellen. Ezzel még az éppen továbbjutást érő 8. helyen állnak a Nyugati főcsoportban öt meccsel az alapszakasz vége előtt.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ